Bo midt i kystlandskapet


Dalabukta er Kristiansunds nyeste bydel, og ligger svært sentralt til enten man skal til bysentrum, Averøy eller rett og slett dra på sightseeing på Atlanterhavsveien. Nærheten til havet og nydelig natur gjør dette til et flott sted å bo for både eldre, unge og barnefamilier.

Hildringen er for livsnytere som vil ha i pose og sekk. De bynære og bekvemme boligene ligger i ramsalte omgivelser i Dalabukta på Kirkelandet. her kommer du tett på det ville og vakre kystlandskapet uten å måtte gi avkall på urbane fasiliteter. Ta pulsen på roen i avslappet komfort. La deg forføre av himmelblå utsikt og ren luft. Bilen står naturligvis trygt hvilende i egen carport eller garasje.

Områdets unike beliggenhet har vært en utfordring og inspirasjon for å skape et boligområde som hensyntar landskapets særpreg. Utgangspunktet har vært at volumene som settes inn må være balansert og satt inn i en helhetlig landskap-/ og grønnstruktur. Det er da også lagt opp til en omfattende utomhusplan for hele området. Du skal bo i landlige omgivelser ut mot havet, med de opplevelser det gir. Samtidig bor du i gangavstand til sentrum.